Bemutatkozás

Cégünk családi vállalkozás, melyet 1995-ben alapítottunk. Kezdetben építőipari kivitelezéssel foglalkoztunk – mely tevékenységet több évtizedes korábbi tapasztalatra alapoztunk -, majd tevékenységi körünkbe került az építészmérnöki tervezés, felelős műszaki vezetés. Vállalkozásunk bővülésének következő állomása az építőanyag kereskedelem beindítása volt, melybe beletartozik a fürdőszoba felszerelések és burkolóanyagok forgalmazása is. Újabb tevékenység cégünk életében az ingatlanok értékesítése, valamint bérbeadása. Megkezdtük az építkezéseknél megkerülhetetlen vasbeton szerkezetekbe való betonacél elemek méretre vágását és hajlítását is.

Tevékenységünkkel igyekszünk kiszolgálni a lakosság igényeit új otthonuk megálmodásában, annak megtervezésében, berendezésének eltervezésében. Építési anyagokkal való kiszolgálásában, sőt kulcsrakész állapotra való megépítésében – vagy csak felújításában, átépítésében. Vagy akkor is bizalommal fordulhat hozzánk, ha egyszerűen csak hiteles és megbízható tanácsadásra van szüksége.

A hitelességet és megbízhatóságot garantálja, hogy minden tevékenységünk mögött több év magas szintű tanulás, gyakorlat, valamint folyamatos szakmai továbbképzés áll.

   

Az építőanyag-telep nyitva tartása
Térképes útbaigazító
Székhely:
2143 Kistarcsa, Deák Ferenc utca 8.


Építőanyagtelep:
2143 Kistarcsa, Kossuth L. u. 27.