Szolgáltatásaink

Tanácsadás (Vásárlóinknak szívesen adunk tanácsot építkezés, felújítás során felmerülő problémáikra. Természetesen akkor sem küldünk el senkit, ha nem vásárol, hanem csak ötletet, tanácsot kér!) 
 

Házhozszállítás (A nálunk vásárolt építőanyagok hazaszállítását megoldjuk, ha Önnek ez nem áll módjában. A fuvar tartalmazza a felrakodást, szállítást, valamint az autó mellé való lerakodást)
 

Betonacél vágás, hajlítás (Az építkezéshez szükséges beton-acélokat, koszorú kengyeleket tervek alapján lehajlítjuk, méretre vágjuk)
 

Épülettervezés (Vállaljuk családi házak és egyéb épületek engedélyezési tervdokumentációjának elkészítését. Legyen szó akár új építésről, tetőtér beépítéséről, átépítésről.)
 

Építőipari kivitelezés (Vállaljuk családi házak, és egyéb épületek kulcsrakész, vagy csak szerkezetkész kivitelezését. Meglévő épületeknél felmerülő felújítási, átépítési, korszerűsítési munkákat.) 
 

Felelős műszaki vezetés (megoldjuk az Ön építkezésének műszaki vezetését. A végeredményt a sok éves kivitelezői, műszaki vezetői tapasztalatunk garantálja!)

 

Az építőanyag-telep nyitva tartása
Térképes útbaigazító
Székhely:
2143 Kistarcsa, Deák Ferenc utca 8.


Építőanyagtelep:
2143 Kistarcsa, Kossuth L. u. 27.